De villa


VEILIG WONEN
Villa De Leij bestaat uit 28 appartementen. Deze appartementen zijn verdeeld over drie gemeenschappelijk entrees met elk een lift. De appartementen en bergingen zijn voorzien van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Met behulp van een intercom met beeldscherm (videofoon) is te zien wie er voor de hoofdentree staat. Elk appartement beschikt over een parkeerplek gelegen op het met een slagboom afgesloten parkeerterrein direct ten noorden van het appartementengebouw.

VERWARMEN EN KOELEN
Warmte ten behoeve van verwarming en tapwater wordt geleverd door een individuele warmtepomp met bodemwarmtewisselaar. Het vloerverwarmingssysteem zorgt voor een comfortabel binnenklimaat. De warmtepomp kan ook gebruikt worden om het appartement te koelen. Prettig tijdens warme zomerdagen. Een groot deel van de ramen is bovendien voorzien van elektrisch te bedienen zonwering. Een gebalanceerd ventilatiesysteem met warmteterugwinning zorgt voor de luchtverversing in het appartement. De ingeblazen buitenlucht wordt opgewarmd door de afgezogen binnenlucht, waardoor op koude dagen minder warmte verloren gaat.

AFWERKING APPARTEMENTEN
De appartementen zijn voorzien van een volledig uitgeruste keuken met inductiekookplaat, koelkast, oven met magnetronfunctie, vaatwasser en afzuigkap (recirculatie). De badkamer en het toilet zijn volledig afgewerkt, voorzien van sanitair, tegel- en schilderwerk. De badkamer beschikt over een brede wastafel met onderkast en een inloopdouche met douchescherm. De wanden en plafonds van de appartementen zijn voorzien van glad pleisterwerk en geschilderd. 

×